Direct naar de woningtypes

Bekijk alle woningtypes die vallen in de categorie Royal Apartments. Je kunt hier ook de plattegronden per woningtype downloaden.

Bekijk het aanbod!
21 ROYAL APARTMENTS
€ 1.875,- TOT € 2.250- P.M.
3 OF 4 SLAAPKAMERS
110 - 147 M² OPPERVLAKTE
MET 1 OF 2 LOGGIA'S
TUSSEN 4 - 16 M²
RECHTE KEUKEN, HOEKKEUKEN OF KEUKENEILAND MET INBOUWAPPARATUUR
1 OF 2 BADKAMERS
MET DOUCHE EN (DUBBELE) WASBAK
INCLUSIEF LAMINAATVLOER
NAAR KEUZE

Wonen met splendeur

In een Royal Apartment van Westbeat heb je de ruimte. Je geniet hier van een woonoppervlak tussen de 110 en 147 vierkante meter, verdeeld over drie of vier kamers. Daarbij heb je nog de keuze uit één of twee loggia's en kun je gebruik maken van je eigen inpandige berging, de gezamenlijke fietsenstalling en optioneel een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage huren. De 21 appartementen verschillen qua indeling. Zo zijn er vier verschillende keukenopstellingen en diverse badkamer opties. De moderne Bribus keuken is in alle gevallen voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur en een tijdloze uitstraling die goed staat bij ieder interieur. De mooi afgewerkte badkamer komt in verschillende soorten en maten. In ieder geval ben je verzekerd van een comfortabele douche waarmee je helemaal opgefrist aan je dag begint. Wil je een dubbele of een enkele wasbak? Een extra toilet op de badkamer of alleen een apart toilet? Of misschien zelfs een tweede badkamer? Dat is bij 4 appartementen mogelijk.

Verhuizen zonder klussen

Ga je in een Royal Apartment in Westbeat wonen, dan hoef je eigenlijk alleen maar je favoriete meubels en persoonlijke bezittingen te verhuizen. De wanden zijn namelijk voorzien van een neutraal behang, de keuken komt met inbouwapparatuur van ATAG en bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron. En, de Royal Apartments komen met een gratis vloer. Dat is pas echt zorgeloos wonen! Je kiest zelf een laminaatvloer die precies past bij jouw interieur, en maakt een afspraak om deze te laten leggen na de sleuteloverdracht. Download de flyer om hier meer over te lezen. Op de beelden hieronder zie je hoe de woning er uit kan zien nadat hij volledig is ingericht. Zo kun je alvast bedenken waar jouw royale hoekbank komt te staan, hoe je handgeknoopte vloerkleed het beste tot zijn recht komt en waar dat mooie schilderij het meeste daglicht vangt. Wil je toch graag een ander printje of kleurtje op de wand? Behangen of schilderen mag. Maar houd er wel rekening mee dat je het apartment in originele staat moet terugbrengen als je het verlaat.

Flyer downloaden