Wonen in een Amsterdamse blikvanger

Westbeat is met recht een eye-catcher te noemen. De monumentale bogen, het niveauverschil tussen de twee straten dat overbrugd wordt en de bijzondere binnentuin maken deze naam waar. In het ontwerp is ruimte voor een parkeerkelder, een ruime 'Super Space' en 150 appartementen. Hierdoor ontstaat een mixed-use project, waarbij ruimte is voor wonen, ondernemen en uitgaan. Er is keuze tussen 2,- 3- en 4-kamerappartementen met een gebruiksoppervlakte tussen de 43 en 153 vierkante meter. Er zit veel variatie in de indeling van de appartementen, onder meer in de keukenopstelling, aantal badkamers in inrichting ervan, en het aantal overdekte balkons dat bij het appartement zit.

Van schiereiland tot dubbele wasbak

De belangrijkste verschillen zijn de indeling van de keuken, badkamer en het aantal loggia's (inpandige balkons). Er is keuze uit rechte keukens, een spoeleiland, een schiereiland of een hoekkeuken. Je hebt altijd de beschikking over een complete Bribus keuken met ATAG inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron. Alle appartementen zijn voorzien van een badkamer met douche en wasbak, en een apart toilet. Daarnaast is er een klein aantal appartementen met twee badkamers, met een dubbele wasbak of met een extra toilet in de badkamer naast het aparte toilet. Het overgrote deel van de appartementen heeft 1 loggia, een klein aantal is voorzien van 2 loggia's en er zijn ook woningen zonder loggia beschikbaar. De loggia's lopen in alle gevallen gelijk met de gevellijn en zijn in meerdere of mindere mate afgesloten middels een glaswand. Zo kun je zonder geluidsoverlast toch van het zonnetje genieten! Daarbij kun je natuurlijk ook een frisse neus halen in de gezamenlijke daktuin.

Serviced living met de Service App in Westbeat

Westbeat heeft een eigen app via Area of People waar jij als bewoner exclusief toegang toe hebt. Het idee achter de app is dat het je helpt om van je gebouw een Micro- Dorp te maken, waarin je elkaar makkelijk kunt vinden en helpen. De Westbeat-app bestaat uit verschillende interessegroepen die je kunt volgen. Zo leen je straks makkelijk een boormachine of deel je een parkeerplaats met je buren. Heeft iemand in Westbeat een pakketje voor je aangenomen? Via het burenoverzicht vind je deze buur snel terug en stuur je een privéberichtje. Je servicevragen en reparatieverzoeken dien je eenvoudig in en via statusupdates volg je de voortgang in de app. Ook word je op de hoogte gehouden over onderhoudswerkzaamheden van bijvoorbeeld glazenwassers en schoonmakers.