Direct naar de woningtypes

Bekijk alle woningtypes die vallen in de categorie Junior Apartments. Hier vind je informatie zoals de oppervlakte, huurprijs, en kun je de plattegrond downloaden.

Bekijk het aanbod!
46 JUNIOR APARTMENTS
€ 965,- TOT € 1235,- P.M.
TWEE KAMERS
41 - 56 M² OPPERVLAKTE
ZONDER LOGGIA
OF LOGGIA TUSSEN 5 - 9 M²
HOEKKEUKEN, RECHTE KEUKEN OF KEUKENEILAND
MET INBOUWAPPARATUUR
BADKAMER MET DOUCHE EN WASTAFEL, APART TOILET

Compact woongenot

De Junior Apartments hebben twee kamers en zijn tussen de 41 en 56 vierkante meter groot. Daarbinnen bestaat een grote variatie aan mogelijkheden. Wil je wel of geen loggia (inpandig balkon)? Liever op zuid of op oost? Kies je voor een rechte keuken, een hoekopstelling of heb je liever een spoeleiland? Welke opstelling je ook kiest, altijd kook jij in een luxe Bribus keuken met kwalitatieve ATAG inbouwapparatuur. Je badkamer is voorzien van een fijne douche en een wastafel met planchet en spiegel. En je geniet van al het moois dat Westbeat te bieden heeft. De fantastische gezamenlijke binnentuin bijvoorbeeld. Je fiets stal je veilig in de aparte fietsenstalling. Daarbij is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage. Zo staat alles op de juiste plek!

Welkom thuis

Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de appartementen van Westbeat er uit komen te zien! Helaas is het vanwege de veiligheidsrichtlijnen op de bouw niet mogelijk om even binnen te kijken. Droom daarom alvast weg bij deze impressies. Ze geven je een goed beeld van hoe de woning er uit komt te zien als je hem hebt aangekleed en ingericht. De wanden in de woonkamer, hal, slaapkamers, zijn afgewerkt met behang in een neutrale kleur. Je mag deze naar eigen smaak behangen of schilderen. Houd er wel rekening mee dat je, mocht je de woning verlaten, je deze weer in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Als huurder mag je zelf een vloer naar keuze leggen, zolang deze geschikt is voor vloerverwarming. De keuken wordt opgeleverd met inbouwapparatuur van ATAG en bestaat uit een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combimagnetron.