Welkom in Westbeat!

Ben je benieuwd hoe het er uit komt te zien in en rondom Westbeat? Op deze pagina vind je videomateriaal om je een goed beeld te geven van Westbeat en de luxe appartementen.
De video hiernaast toont "echte" videobeelden van twee verschillende appartementen. Het eerste appartement heeft huisnummer 2E12, dit is een vierkamerappartement van 110 m² in de categorie Royal Apartments. Het tweede appartement is huisnummer 95, een driekamerappartement van 91 m² in de categorie Comfort Apartments.

Digitale rondleiding

We nemen je mee in Westbeat! Op deze video kun je ook goed zien hoe de binnentuin er uit is komen te zien.

Zelf rondkijken met een VR Tour

VR tour - Rijnlandlaan 139

VR Tour - Rijnlandlaan 149

Animatie van een tweekamerappartement

Wil je ook graag een indruk van hoe jouw appartement er uit kan zien nadat je de vloer hebt gelegd en je helemaal verhuisd bent? Bekijk dan de animatie hieronder eens. Hierbij gaat het om artist impressions en dit geeft je een beeld van hoe je woning er uiteindelijk uit kan zien als je klaar bent met klussen en verhuizen. Het appartement waar je een kijkje in neemt is huisnummer 55, een tweekamerappartement van 41 m².


Fotografie interieur en exterieur

De interieurafbeeldingen hieronder zijn foto's die een goede indruk geven van hoe de woning er uit ziet na afwerking en inrichting. Het zijn panorama beelden, hierin is een vierkante ruimte dus in delen naast elkaar weergegeven. Wil je precies weten hoe groot de ruimtes zijn en welke vorm ze hebben? Dit vind je terug op de plattegronden. Daarnaast vind je hier ook afbeeldingen van het gebouw, de gezamenlijke binnentuin en de gezamenlijke ruimten.

Klik links of rechts in de afbeelding om op je eigen tempo door de foto's te bladeren. Veel kijkplezier!